odnovel

Moments Kapitel 46

Kategori: Allmänt

Senaste:

plötsligt slog det mig. Varför var jag så dum? När jag kom på Zayn med Amber låg dom ju i Zayns säng och gjorde gud vet vad. De jag inte var redo att göra med honom. Ha sex. Då gick han till Amber istället. Detta samtal sårade mer en vad jag hade förutspått och tårarna bubblade upp i mina ögon. Fan. Varför var jag så korkad? Snabbt reste jag mig upp.

”Less vad hände?” hörde jag Zayns oroliga röst bakom mig.

”VAD TROR DU?” skrek jag åt honom och han ryckte till. ”Jag var inte redo att ha sex med dig så då var du tvungen att gå till Amber?!” Skrek jag och nu började allt sjunka in hos honom och han förstod vad jag menade. En tår rann nu ner för min kind men jag torkade envist bort den.

”Nej! De..” Innan han hann protestera mer hade jag sprungit ut ur hans lägenhet och var snart ute ur hela byggnaden. Några meter bort såg jag en buske som jag snabbt hoppade ner bakom för att gömma mig. Om han nu sprang efter mig ville jag inte att han skulle hitta mig och se mig svag.


 

Harrys Perspektiv:

 

Niall och Liam hade nu kommit till min och Louis lägenhet efter att Less gått in till Zayn. Eleanor var fortfarande här och snart skulle även Danielle komma. Och förhoppning vis så kanske, bara kanske kan alla umgås sedan. Inklusive Less och Zayn. Lou och El hade gått in på Louis rum så nu satt Niall, Liam och jag i soffan och kollade på någon tråkig ’talk show’. Ingen tyckte de var speciellt kul men inte heller hade någon ork till att leta fram tv dosan och byta kanal så det fick helt enkelt bli talk showen. I hallen hör vi plötsligt hur dörren slår hårt i väggen vilket betyder att någon har smällt upp den. Alla hoppar högt upp i luften av den höga smällen innan Zayn visar sig i dörr öppningen. Det rinner tårar längst hans kinder och då förstår jag direkt att något har hänt. Snabbt är jag uppe på fötter och väntar på att han ska börja prata.

”Less blev arg och sedan sprang hon iväg. Jag tr..” Mer behövde jag inte höra innan jag dundrade ut ur lägenheten i bara strumplästen. Jag klarar inte av att förlora Less en gång till och Less klarar definitivt inte av att ta hand om sig själv just nu. Snabbt sprang jag ner för trapporna och sedan ut på gatan. Jag kollade åt alla håll men kunde inte se henne.

”LESS!” ropade jag högt och började få panik. Hon får inte vara borta igen. ”LESS!” ropade jag igen. Inget svar. Men sedan hörde jag något. Jag följde efter ljudet mot en buske. Det lät som snyftningar. Jag sprang snabbt dit och i hopp sjunken bakom busken satt Less och grät med knäna uppe vid hakan. Hon hade händerna för ansiktet medans hela hon skakade. Jag satte mig ner bredvid henne och drog in henne i min famn. Jag hyshade henne så gott jag kunde men hon fortsatte bara gråta. Jag kramade om henne hårdare och snart kände jag hur mig vita t-shirt blev blöt. Jag pussade henne på huvudet om och om igen. När hon hade lugnat sig något så lutade hon sig mot mitt bröst och tog ett krampaktigt tag i min tröja med sina små händer. Höll fast mig mot henne som att hon trodde att jag skulle lämna henne här. Hennes andetag blev lugnare och tillslut hörde jag små snarkningar. Så försiktigt jag kunde försökte jag ta loss hennes händer från min tröja men så fort jag försökte tog hon ett hårdare tag. Långsamt drog jag t-shirten över huvudet och lät henne hålla i den innan jag lyfte upp henne i min famn. Hon rörde sig lite men började sedan andas tyngre igen vilket betydde att hon sov. Jag gick in med henne och tog hissen upp. När den öppnades gick jag vidare mot Louis och min dörr. Där kände jag på dörrhandtaget som var öppet så det var bara att gå in. Jag gick vidare mot mitt sovrum. När jag gick förbi tv rummet tittade alla upp med oroliga blickar på oss och Zayn var på väg att resa sig upp men Liam stoppade honom. Jag fortsatte mot mitt sovrum och när jag var framme la jag ner Less i sängen. Jag drog täcket över henne och satte mig sedan på sängkanten och bara tittade på henne. Hon var vacker. Hon förtjänar inte att vara så ledsen och ha det så jobbigt som det har varit ett tag nu. Hon förtjänar att vara glad. Att ha det bra. Hennes ansikte var rödflammigt av allt gråtande men ändå var hon lika vacker som vanligt. Hon såg så bekymmerslös ut när hon sov.

”Min lilla prinsessa” viskade jag. Jag pussade henne på huvudet och klappade henne försiktigt på kinden innan jag lämnade rummet. I farten slet jag med mig en annan t-shirt som jag snabbt satte på mig. Kvar i vardags rummet satt fortfarande alla killarna plus Eleanor och Danielle. Alla tittade oroligt på mig. Speciellt Zayn.

”Hur är det med henne?” frågade Lou. Jag ryckte på axlarna.

”Inte så bra, hon grät tills hon somnade” Alla nickade. ”Hur kan du såra henne gång på gång?” Frågade jag Zayn. Hans rödgråtna ögon mötte mina och lyste verkligen av skuld. Han tittade ner och suckade försiktigt.

”Jag vet inte” viskade han. Jag skakade bara på huvudet innan jag gick in till Less igen. När hon vaknade så ville jag vara där så hon inte tror att jag har lämnat henne.

 

Nialls Perspektiv:

 

Efter kanske två timmar av bara stirrande ut i luften tröttnade jag. Det ända som hördes var Zayns snyftningar då och då.

”Jag är hungrig, tänkte gå och handla något att äta. Någon som vill ha något?” Alla kollade upp på mig inklusive Zayn. Dom ryckte bara på axlarna. Jag suckade. ”Vi kan inte bara sitta här och stirra ut i tomma intet. Ingenting blir bättre av det!” Alla nickade.

”Han har rätt” muttrade Liam och tittade på Zayn. Han rörde inte en min.

”Jag går till Subway och handla till ALLA” sa jag och betonade alla. Jag gick in i köket, rotade snabbt fram penna och papper innan jag gick tillbaka in till tvrummet. ”Om ni vill bestämma själva vad ni vill ha så föreslår jag att ni skriver upp de nu” sa jag och slängde pennan och pappret till Liam som satt längst ut i soffan. Han tog i mot den och skrev snabbt ner något på den. Sedan skickade han den vidare till Danielle som också skrev något. Medans listan fylldes gick jag mot Harrys rum. Försiktigt kikade jag in och såg att båda sov. Less låg och höll i något vitt medans Harry låg på andra sidan om henne och höll i sin Iphone. Dom låg exakt likadant med ben och armar bara att Less hade täcket halvt över sig vilket Harry inte hade. Jag log lite roat när jag såg de men bestämde mig för att låta dom fortsätta sova. Jag gick in i vardags rummet igen och Eleanor gav mig listan. Jag läste snabbt igenom den och räknade beställningarna. 4 bara.. Vilket innebar att en inte hade skrivit. Min blick drogs till Zayn som fortfarande satt och stirrade rakt fram. ”Zayn, vad vill du ha?”

”Inget” mumlade han. Jag suckade och bestämde mig för att bara ta något och lika så till Harry och Less.

 

Jag parkerade bilen på parkeringen och hopade ut. Jag hade lånat Harrys bil eftersom att jag inte har någon. Körkort hade jag skaffat för någon månad sedan bara att jag inte hade hittat någon bil jag ville ha än. Jag gick in genom dörrarna och ställde mig bakom mannen som stod framför mig. Som tur var så var han den ända så jag skulle inte behöva vänta länge innan det blev min tur. Jag tittade lite på menyerna innan det blev min tur. Min blick drogs till personen framför mig och jag fastnade i ett par underbara blåa ögon. Säkert dom finaste jag någonsin sett. Jag kunde inte flytta blicken och mina fötter var som fastfrusen i golvet. Tillslut behövde jag blinka och skakade på huvudet för att få ordning på alla tanka som far runt i mitt huvud. Tjejen framför mig som dom lysande blåa ögonen tillhörde var vacker. Riktigt vacker. Hennes blonda hår låg perfekt ner över brösten och på huvudet hade hon en keps som det stod Subway på. Jag var stum. Kunde inte få fram ett ord. Hon började titta lite otåligt på mig eftersom att jag inte sa något. Jag pekade på ett bröd och hon nickade.

”Vill du ha en hel eller en halv” sa hon med en så len röst så jag trodde benen skulle vika sig när som helst under mig.

”Hel” lyckades jag få fram. Hon nickade. Gick och hämtade brödet jag hade pekat på och skar de. Sedan tittade hon frågande på mig igen. Nu lyckades jag i alla fall få fram vad jag ville ha på den bara att rösten var lite skakig. Efter att jag hade beställt alla åtta mackor jag skulle ha plus dricka och kakor så var rösten normal igen. När hon sträcka mig den sista påsen så kände jag hur hennes hand nuddade min i någon sekund. En stöt gick igenom hela min kropp som en elchock och fjärilarna i magen började studsa runt. Jag kände ur kinderna hettade medans jag snabbt tog påsen ur hennes hand. Jag slängde en snabb blick ner mot hennes vänstra bröst där jag såg en namn bricka sitta. Problemet var bara att håret hängde för. De ända jag såg var att namnet började på M. Jag tittade en sista gång in i hennes underbar blåa ögonen innan jag balanserade ut från Subway. Jag satte ner allt på passagerarsäte innan jag hoppade in på förarplatsen. Jag satt bara och tittade in en stund genom fönstrerna. Vid detta laget hade det kommit en kvinnan in och börjat beställa. Men ändå såg jag hennes blonda fina hår slänga vid hennes axlar när hon far runt där inne.
 

Vad hände med Niall? Kärlek vid första ögonkastet? Kommer dom någonsin ses igen? Ja vi får se.. Vad tycker och tror ni? Och vad heter tjejen, M… Det beror på kommentarerna på detta kapitel när nästa kommer! Så KOMMENTERA!

Kommentarer

  • Bella säger:

    Kolla gärna in min novellblogg :) http://onednovell.blogg.se

    2012-11-25 | 22:14:56
    Bloggadress: http://onednovell.blogg.se
  • Sαиdяα ツ ♥ säger:

    Så sjuukt bra asså!<3

    2012-11-26 | 20:55:17
    Bloggadress: http://sandraellaa.blogg.se
  • Christine säger:

    Hejhopp! Har nyligen startat en helt ny novell, tänkte att du kanske är intresserad? Kika gärna in, jag skulle bli jätteglad :)

    Kram! xx

    2012-11-27 | 21:16:47
    Bloggadress: http://whenimtaken.blogg.se
  • Nelly säger:

    OMGGGGGGG BLIR GALEN MEEEEEEEEEEEEER JU SNÄLLA MER MER TYP KOMMER DÖ!!!!!!!!!!!!!!!! :O

    tipsar starkt om dom här två dunder novellerna: http://onedirectionnovell.blogg.se/
    http://passionstorm.blogg.se/
    båda är underbara skrivare!

    SNÄLLA NÄSTA SNART??????<3333

    2012-11-29 | 20:46:53

Kommentera inlägget här: